Ståltage og stålplade facader

Derfor bør du bruge stålplader til tag og facade

Har du brug for et solidt tag, skal du have gang i et større renoveringsprojekt eller måske bygger du et nyt hus? Så kan vi hos Profil Tech hjælpe dig. Vi leverer stålplader til tag og vægge af særdeles høj kvalitet. Der er nemlig tale om et robust og alsidigt materiale, som du kan bruge til mange formål.

Nogle af fordelene ved vores væg- og tagplader i stål er:

De mange fordele ved vores stålplader til tagkonstruktioner og vægge gør, at du får rigtig meget kvalitet for pengene og en holdbar løsning. Tøv derfor ikke med at få et gratis uforpligtende tilbud, og lad os hjælpe dig med at få et solidt væg- eller ståltag til dit byggeprojekt.

Se flere gode grunde til at vælge stålplader som dit nye tag.

Hvilke ståltage kan du vælge mellem?

Hos Profil Tech tilbyder vi stålplader til tag og vægge i en række forskellige udformninger. Det betyder, at du kan anvende dem på en bred vifte af forskellige bygningstyper. Har du for eksempel brug for stålplader til en tagrenovering eller skal du bruge et nyt tag på eksisterende tagkonstruktioner? Vi tilbyder hjælp til både hus, landbrug og industri.

Vores tagplader i stål fås i forskellige profiler, og det er uanset, om det er din carport, dit hus, din kolonihave eller en stor industribygning, der skal have nye stålplader. Du kan nemlig vælge mellem en teglsten-, trapez- og klassisk profil. De forskellige muligheder gør, at du har gode chancer for at få den rigtige udformning på din tagplade i stål.

Du kan desuden vælge pladerne i forskellige størrelser, og du bestemmer selv, hvilken farve samt belægning du ønsker på dine stålplader. Vi har nemlig hele 21 nuancer at vælge imellem. Lakken er selvfølgelig en del af prisen, hvis du køber nogle af vores restpartier med skønhedsfejl.

Ønsker du et lysindfald til taget, tilbyder vi også robuste lysplader. De klare tagplader giver dig et naturligt ovenlys i rummet, og lyset vil ikke falme med tiden.

Et solidt materiale og holdbar belægning

Grunden til, at vores vægge- og ståltage kan holde i så mange år, skyldes blandt andet selve stålet, der er et særdeles modstandsdygtigt materiale, som har en lang levetid. For eksempel har mos og alge svært ved at vokse på stål. 

Desuden er vores stålplader produceret med 275 gram zink pr. m². Belægningen gør dem endnu mere modstandsdygtige overfor vind og vejr samtidig med, at de får en længere holdbarhed. Ved at anvende vores belagte stål får din væg- og tagkonstruktion derfor et attraktivt udseende, samtidig med at stålet beskytter mod korrosion.

Selv på kystnære placeringer kan du beklæde en bygning med stål uden at bekymre dig om rust eller alger, så længe belægningen er stærk nok – og det er vores. De er nemlig belagt med 30 my topcoating, som er RC4-klassificeret. Det vil sige en utrolig stærk belægning. Til sammenligning er normale ståltage og -vægge belagt med 25 my.

Bliv vejledt i at montere plader i stål til tag og væg

Ønsker du at montere dine stålplader selv? Så har vi et væld af monteringsvejledninger, så du kan montere stålpladerne på egen hånd. For eksempel har vi vejledning til montering af forskellige slags tage, vægge og taghætter. Mangler du skruer til monteringsopgaven? Så har vi selvfølgelig også et sortiment samt inddækninger til tag.

Som tidligere nævnt er plader i stål utrolig nemme at montere selv. Det er, hvad end pladerne er til taget eller væggen. I modsætning til andre materialer kan de fleste konstruktioner bære et tag af stålplader – selv gamle spær. Materialet vejer nemlig ikke ret meget sammenlignet med mange andre tagbelægninger. 

Vær opmærksom på, at du kan tilskære dine stålplader på flere måder, men der må ikke opstå ildhav. Det vil sige gnister. Heldigvis kommer vores ståltagplader i standardmål, som du nemt og hurtigt kan bestille hjem. Ønsker du specialmål, kan du også bestille pladerne efter dine egne mål. Dermed skal du ikke tilpasse dem, når du modtager dem, da pladerne allerede er klar til montering.

Få rådgivning om dit nye ståltag

Vil du vide mere om vores produkter, priser eller har du brug for rådgivning? Så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os på vores kontaktformular. Vores medarbejdere er mere end kompetente til at besvare din henvendelse, og de vil bestræbe sig på at gøre det hurtigst muligt.

Uanset om du søger efter facadeplader eller tagplader i stål, kan vi være behjælpelige. Glem heller ikke at købe taginddækninger og -afslutninger. Deres formål er at sikre, at der ikke kommer vand ned i konstruktionen, så du undgår fugtskader. Vores taginddækninger bruges blandt andet på tagområder, hvor der kan rende vand igennem, såsom tagvinduer, skorstene og tagkviste.

Trustpilot