Ståltag & -Væg

Har du et større projekt?

Få et tilbud på hele projektet i 5 simple trin her.


Få et gratis uforpligtende tilbud

Få dine stålplader til tag og væg her

Står du og har brug for et solidt ståltag, skal du have gang i et større renoveringsprojekt eller måske bygger du et nyt hus? Så kan vi hos Profil Tech hjælpe dig. Vi leverer stålplader til tag og vægge af særdeles høj kvalitet. Med vores stålplader vil du være garanteret et tag og vægge med lang levetid. Nogle af vores plader får du helt op til 40 års garanti på. Vores programudvalg varierer mellem teglsten-, trapez- og klassisk profil.

Vores ståltag og -vægge bliver produceret med 275 gram zink pr. m², hvilket gør dem utrolig tmodstandsdygtige samtidig med, at de får en længere holdbarhed. Normalt blive ståltage og stålvægge belagt med 25 my lak. Hos os bliver de belagt med 30 my top coating, som desuden er RC4-klassificeret. Du kan desuden selv vælge, hvilken farve og belægning du ønsker på dine stålplader, hvor du har hele 21 farver at vælge imellem. Lakken er selvfølgelig også en del af prisen, hvis du køber nogle af vores restpartier med skønhedsfejl.

Fordele ved brugen af stålplader

Der er adskillelige fordele ved at benytte sig af stålplader til tag og væg, hvilket er:

Ønsker du at montere dine stålplader selv? Så har vi et væld af monteringsvejledninger, så du kan montere stålpladerne på egen hånd, hvad end det er på taget eller på væggen. Mangler du skruer til monteringsopgaven? Så har vi selvfølgelig også et sortiment med det samt inddækninger til tag.

Bestil allerede dine ståltags- og stålvægsplader i dag

Hos Profil Tech har altid ca. 20.000 m² i standardlængde på lager, så du allerede kan afhente dine stålplader med det samme eller få dem med lynlevering. Du kan desuden også købe direkte fra fabrikken og spare det ekstra mellemled. Vi leverer altid lige til din hoveddør, uanset hvor du befinder dig henne i landet, og det er vores egen kranbil, vi bruger til fragt, så du er garanteret en hurtig og sikker levering.

Ønsker du at vide mere om vores produkter, priser eller har du brug for rådgivning, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 98 57 57 00, skrive en mail til [email protected] eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vores medarbejdere er mere end kompetente til at besvare din henvendelse, og de vil bestræbe sig på at gøre det hurtigst muligt.