Du bruger en forældet browser.

Vi anbefaler du bruger en nyere browser som f.eks Chrome, Firefox osv. 

 – Du kan evt. bruge “Edge” som er standart browseren på windows. Klik på knappen til højre.  og åben hjemmesiden i Edge.

Du kan handle trygt hos os

Vedligeholdsesfrit hegn

Stærkt vedligeholdeses frit stålhegn med 40 års garanti! Hegnet er velegnet til mange projekter, og anvendes af både private og erhverv

Få et uforpligtende

Tilbud nu!

Tilbuddet er gratis...

Hegn i vedligeholdelsesfrit stål

Står du og skal have nyt hegn eller er dit gamle ved at se lidt faldefærdigt ud? Så er du kommet til det rette sted. Vi hos Profil Tech specialiserer os i opgaver med stål og her er vores stålhegn ingen undtagelse. Vi leverer stålpladehegn i særdeles høj kvalitet, som du nemt og hurtigt kan sætte op på ingen tid. Du får dermed sagt den komplette løsning leveret direkte hjem til dig og hegnet er desuden vedligeholdelsesfrit med 30 års garanti.

 

Du kan vælge vores stålhegn i 2 forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den, som passer bedst til dit ønskede hegnområde. Derudover vælger du også selv farvebelægningen på dit stålhegn. Her har vi en bred vifte af muligheder, som du blot  informerer os omkring ved din bestilling.

 

Selvom pladehegn normalvis bliver solgt til industri og offentlige områder, så kan du sagtens købe dem som privat person. De er en smart og effektiv måde at sikre et område mod uønsket indtrængen samt nysgerrige blikke. Dette vil være særdeles fordelagtigt, hvis du bor i nærheden af offentlige veje, skove eller lignende. Med vores stålhegn vil du have en pæn afslutning på dit byggeri.

Hegns sektioner

Stilrent hegn lavet af Sinus profiler i 3 meters sektioner. En over- og underskinne for at give en afslutning. Stolperne er galvaniseret stål og 80x80 mm med en siderille hvor pladerne monteres ned i..

Galvaniserede porte

Vores porte er af højeste kvalitet galvaniseret stål. Her kan du vælge enten enkelt eller dobbelt port. alt efter dit bredde behov.

Sikkert låsesystem

Simpel smart låsesystem til vores porte. Hvor kvalitet og sikkerheden er i fokus. Låse systemet er designet efter et enkelt og tidsløst design.

Fås i 2 højder

Hegn med mål update

Ønsker du mere information om vores stålhegn?

Indhegning er som regel en meget individuel løsning og forespørgsel, derfor vil vi hellere end gerne give dig en skræddersyet løsning, som passer til dig og dine behov, hvis vores standard indhegning ikke gør. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis vores stålhegn har fanget din interesse eller hvis du ønsker at vide mere. Du udfylder blot vores kontaktformular nedenunder og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vores kunder elsker os!

Vi har samlet anmeldelser fra flere forskellige platforme, så vi kan sørge for, at vi lever op til jeres forventninger.

Henri Madsen
Henri Madsen
Trustpilot
Læs mere
SÅDAN. Lige ud af landevejen. Fra bestilling til levering. Dejligt.
 Bjarne Rasmussen
Bjarne Rasmussen
Google Anmeldelser
Læs mere
Stedet hvor man kommer hjem med det rigtige tag
Ole Anthon Urban
Ole Anthon Urban
Facebook Anmeldelser
Læs mere
Super god service fra første opringning, rigtig god opfølgning og super service. Man kan altid få fat i dem og de er utrolig hjælpsomme. 5+ stjerner herfra
Michael Hansen
Michael Hansen
Trustpilot
Læs mere
helt igennem et godt sted at handle både på grund af en god pris og god hjælp med at finde rundt i hvad man har brug for så stor tak herfra
 Lars Sørensen
Lars Sørensen
Facebook Anmeldelser
Læs mere
5 xxxxl stjerner herfra. Super god service fra første kontakt til afhentning af varer.. Alt i alt en super go oplevelse at handle med dem
Tidligere
Næste

Ofte stillede spørgsmål

Klik på et spørgsmål herunder og se vores svar.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten! Vi har skåret 3. parts omkostningerne væk, så du får de bedste priser. Se herunder nogle af grundende til, vi kan tilbyde nogle af markedets bedste priser.

  1. Vi har skåret mellemledet fra og forhandler produkterne direkte fra producenterne.
  2. Vi har egne kranbiler til at levere vores produkter. Dermed har vi ikke nogle 3. parts omkostninger på fragt.
  3. Vi køber store partier lagervarer hjem ad gangen, så vi kan få nogle bedre priser.

Dripstop dug er en antikondens dug. Den kan bruges ved uisolerede byggerier, som fx garager og carporte. Dripstop dugen må IKKE anvendes, hvis det er et isoleret byggeri. Se mere om vores dripstop dug her

Alle vores produkter med 20 og 40 års garanti er af højeste kvalitet. Så uanset hvilken kvalitet du vælger, er du sikret et stærkt produkt.

Forskellen på de to garantier er hovedsageligt tykkelsen af pladen og en kraftigere belægning.

Selvfølgelig! Vi kan klare de fleste bukkeopgaver i tyndpladestål. 

Restpartier/2. sortering er de første og sidste plader fra en produktion af profiler, der er kørt af 1. sorterings materiale. Derfor tilbyder vi helt op til 20 års garanti på produktet. Vi supplerer listen en gang om ugen. Der kan forekomme små kosmetiske fejl.

 

Kosmetiske fejl er kun små mærker og ridser UDEN, at det har brudt belægningen. Det vil sige pladen i sig selv fejler ingenting. Det er kun synsmæssigt, der kan forkomme et par plader, som har små fejl.

 

Vi har hørt fra flere af vores kunder, at det typisk kun er enkelte plader ud af hele pakker fra vores restpartier, som rent faktisk har små kosmetiske fejl

I vores stålpladeprogram har vi “ønsket mål” og “lagervare”.

  •  Lagervare er plader, vi altid har på lager i standardlængder med en halv meters spring imellem. De er klar til afhentning eller hurtig levering. Vi køber store partier hjem ad gangen og kan derfor tilbyde supergode priser.
  • Ønsket mål er plader, du kan bestille på præcis det mål, du ønsker. Så slipper du for selv at skære pladen til.

Der findes mange forskellige måder at tilskære dine stålplader på. Det vigtigste er, at der IKKE må opstå “ildhav” (som er de gnister der opstår ved f.eks. vinkelsliber)

Derfor må du IKKE anvende skæreredskaber som vinkelsliber. 

Værktøj som kan anvendes er f.eks. dyksav eller stiksav med metal klinge, pladenippler, o.l. Det er dog vigtigt, at du hele tiden er opmærksom på skærehastigheden.

Se mere i vores monteringsvejledninger om hvordan du tilskærer pladen.

Bare rolig. Det sker tit, at der skal tilføjes noget mere på en orde, og vi har også en løsning på dette. 

Den nemmeste måde at tilføje til din ordre er følgende:

  1. Du tilføjer de varer til kurven, som mangler.
  2. Derefter går du til betaling. Under levering vælger du afhentning. 
  3. På betalingsiden finder du et felt, der hedder “bemærkninger til ordre”. Her skriver du “vedlægges ordre” efterfulgt af ordre nummer fra tidligere ordre.

OBS! Ovenstående er forbeholdt, at din levering ikke er blevet pakket endnu eller er på vej ud til levering! Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Fandt du ikke det, du søgte? Tøv ikke med at kontakte os!

Sådan husker du det hele!

Det kan være svært at huske det hele når man står med et byggeprojekt. Derfor har vi gjort det nemt for dig! Herunder kan du se bygning med de typiske ting du kunne få brug for. Så bare klik på pilen ud for hvert enkelt element på billedet herunder.

Mangler du noget der ikke er på billedet ovenover? Billedet udgør kun typiske varer så vi har sikkert det du mangler. Kontakt os og hør mere

Du er kun 9800,- dkk fra at opnå gratis levering

Du er kun 9800,- dkk fra at opnå gratis levering