Sommerferien står for døren, men vi holder stadig åbent! Grundet feriebemanding kan der dog opleves længere leveringstider.

Stålhegn, porte og låsesystemer

Hegn i vedligeholdelsesfrit stål

Står du og skal have nyt hegn eller er dit gamle ved at se lidt faldefærdigt ud? Så er du kommet til det rette sted. Vi hos Profil Tech specialiserer os i opgaver med stål og her er vores stålhegn ingen undtagelse. Vi leverer stålpladehegn i særdeles høj kvalitet, som du nemt og hurtigt kan sætte op på ingen tid. Du får dermed sagt den komplette løsning leveret direkte hjem til dig og hegnet er desuden vedligeholdelsesfrit med 30 års garanti.

Du kan vælge vores stålhegn i 4 forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den, som passer bedst til dit ønskede hegnområde. Derudover vælger du også selv farvebelægningen på dit stålhegn. Her har vi en bred vifte af muligheder, som du blot  informerer os omkring ved din bestilling.

Selvom pladehegn normalvis bliver solgt til industri og offentlige områder, så kan du sagtens købe dem som privat person. De er en smart og effektiv måde at sikre et område mod uønsket indtrængen samt nysgerrige blikke. Dette vil være særdeles fordelagtigt, hvis du bor i nærheden af offentlige veje, skove eller lignende. Med vores stålhegn vil du have en pæn afslutning på dit byggeri.

Derfor skal du købe dit stålhegn fra Profiltech

Stålhegn i flere sektioner

Hegns sektioner

Stilrent hegn lavet af Sinus profiler i 3 meters sektioner. En over- og underskinne for at give en afslutning. Stolperne er galvaniseret stål og 80×80 mm med en siderille hvor pladerne monteres ned i..

Galvaniserede porte til dit stålhegn

Galvaniserede porte

Vores porte er af højeste kvalitet galvaniseret stål. Her kan du vælge enten enkelt eller dobbelt port. alt efter dit bredde behov.

Stålhegn med sikkert låsesystem

Sikkert låsesystem

Simpel smart låsesystem til vores porte. Hvor kvalitet og sikkerheden er i fokus. Låse systemet er designet efter et enkelt og tidsløst design.

Fås i højder fra 1,80 til 2,10 meter

Forskellige størrelser af stålhegn

Få et uforpligtende tilbud på stålhegn nu!

Stålhegn

Vedligeholdsesfrit stålhegn

Stærkt vedligeholdesesfrit stålhegn med 40 års garanti! Hegnet er velegnet til mange projekter, og anvendes af både private og erhverv

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Stålhegn

Ønsker du mere information om vores stålhegn?

Indhegning er som regel en meget individuel løsning og forespørgsel, derfor vil vi hellere end gerne give dig en skræddersyet løsning, som passer til dig og dine behov, hvis vores standard indhegning ikke gør. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis vores stålhegn har fanget din interesse eller hvis du ønsker at vide mere. Du udfylder blot vores kontaktformular nedenunder og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Trustpilot