Sommerferien står for døren, men vi holder stadig åbent! Grundet feriebemanding kan der dog opleves længere leveringstider.

Hvorfor vælge Profil Tech som din leverandør?

Herunder kan du se nogle af de fordele, du får ved at bruge os som din leverandør til dit byggeprojekt

spar mellemledet | Profil Tech

Vi sparer mellemledet væk
Så du kan spare endnu mere

Ved at købe direkte fra forhandler fremfor at købe ved et fordyrende mellemled, som f.eks. en tømmerhandel, kan du spare de penge, som skulle have været deres fortjeneste. Et mellemled skal nemlig også tjene penge, samt bruge penge på markedsføring, og derfor vil slutproduktet være dyrere.

Levering med specialbygget & kompakt kranbil
Så kan vi levere lige til døren!

Med en kompakt kranbil skal du ikke bekymre dig om leveringen. Vi kan nemlig komme ind de fleste steder uden problemer! Udover de har vi kran på bilen, som er lavet til at aflæsse stålplader, så vi nemt kan levere lige der, hvor du gerne vil have det.

Lastbil med læs

30 års erfaring | Profil Tech

Ekspertrådgivning
Vi rådgiver med over 30 års erfaring

Vi har kun kompetente og dedikerede rådgivere, som har været i branchen i over 30 år. Vores rådgivere er faktisk dem, der har været i branchen længst. Derfor kan vi yde dig den nødvendige rådgivning. Hver gang!

Support alle dage
Også i weekender og helligdage!

Vi er altid klar til at hjælpe! De fleste af vores private kunder bygger i weekender og ferier. Derfor føler vi, at det er naturligt, at vi også står til rådighed der. Så hvis du står i en weekend eller i helligdage og har brug for vores support, så tøv ikke med at kontakte os!

Dog skal det siges, at vi ikke sidder på kontoret. Så vi kan ikke hjælpe med nye ordrer, igangværende ordrer eller evt. reklamationer. I disse tilfælde bedes du sende os en mail på [email protected]

Kontakt-os

hurtig levering | Profil Tech

Dag-til-dag levering
Bestiller du inden kl. 12, sender vi samme dag

Vi har dag-til-dag levering på alt tilbehør samt inddækninger/afslutninger. Står du og mangler noget akut? Intet problem! Bestil inden kl. 12 og du har det typisk dagen efter.

Topscore på Trustpilot
Vores kunder elsker os

Hvis ikke du vil tage vores ord for gode varer, så hør det fra tidligere kunder. Vi går meget op i at yde den bedste service, og vi prøver altid at blive bedre. Derfor læser vi alle nye anmeldelser, så vi kan bruge det til at forbedre os hver dag.

Top anmendelser på trustpilot

største lager | Profil Tech

Danmarks største standardlager
Afhentning samme dag / Hurtig levering

Vi har et kæmpe lager af trapez- & teglstensprofiler, samt alt i tilbehør. Det gør, at du faktisk har mulighed for at afhente samme dag, eller vi kan levere super hurtigt.

Trustpilot