Du bruger en forældet browser.

Vi anbefaler du bruger en nyere browser som f.eks Chrome, Firefox osv. 

 – Du kan evt. bruge “Edge” som er standart browseren på windows. Klik på knappen til højre.  og åben hjemmesiden i Edge.

Du kan handle trygt hos os

Hvorfor vælge Profil Tech som din leverandør?

Herunder kan du se nogle af de fordele, du får ved at bruge os som din leverandør til dit byggeprojekt

Vi sparer mellemledet væk,
så du kan spare endnu mere

Ved at købe direkte fra forhandler fremfor at købe ved et fordyrende mellemled, som f.eks. en tømmerhandel, kan du spare de penge, som skulle have været deres fortjeneste. Et mellemled skal nemlig også tjene penge, samt bruge penge på markedsføring, og derfor vil slutproduktet være dyrere.

Levering med specialbygget & kompakt kranbil
Så kan vi levere lige til døren!

Med en kompakt kranbil skal du ikke bekymre dig om leveringen. Vi kan nemlig komme ind de fleste steder uden problemer! Udover de har vi kran på bilen, som er lavet til at aflæsse stålplader, så vi nemt kan levere lige der, hvor du gerne vil have det.

Lastbil med læs

Ekspertrådgivning
Vi rådgiver med over 30 års erfaring

Vi har kun kompetente og dedikerede rådgivere, som har været i branchen i over 30 år. Vores rådgivere er faktisk dem, der har været i branchen længst. Derfor kan vi yde dig den nødvendige rådgivning. Hver gang! 

Support alle dage
Også i weekender og helligdage!

Vi er altid klar til at hjælpe! De fleste af vores private kunder bygger i weekender og ferier. Derfor føler vi, at det er naturligt, at vi også står til rådighed der. Så hvis du står i en weekend eller i helligdage og har brug for vores support, så tøv ikke med at kontakte os!

Dog skal det siges, at vi ikke sidder på kontoret. Så vi kan ikke hjælpe med nye ordrer, igangværende ordrer eller evt. reklamationer. I disse tilfælde bedes du sende os en mail på [email protected]

Kontakt-os

Dag-til-dag levering
Bestiller du inden kl. 12, sender vi samme dag

Vi har dag-til-dag levering på alt tilbehør samt inddækninger/afslutninger. Står du og mangler noget akut? Intet problem! Bestil inden kl. 12 og du har det typisk dagen efter.

Topscore på Trustpilot
Vores kunder elsker os

Hvis ikke du vil tage vores ord for gode, så hør det fra tidligere kunder. Vi går meget op i at yde den bedste service, og vi prøver altid at blive bedre. Derfor læser vi alle nye anmeldelser, så vi kan bruge det til at forbedre os hver dag. 

Top anmendelser på trustpilot

Danmarks største standardlager
Afhentning samme dag / Hurtig levering

Vi har et kæmpe lager af trapez- & teglstensprofiler, samt alt i tilbehør. Det gør, at du faktisk har mulighed for at afhente samme dag, eller vi kan levere super hurtigt.

Vores kunder elsker os!

Vi har samlet anmeldelser fra flere forskellige platforme, så vi kan sørge for, at vi lever op til jeres forventninger.

Henri Madsen
Henri Madsen
Trustpilot
Læs mere
SÅDAN. Lige ud af landevejen. Fra bestilling til levering. Dejligt.
 Bjarne Rasmussen
Bjarne Rasmussen
Google Anmeldelser
Læs mere
Stedet hvor man kommer hjem med det rigtige tag
Ole Anthon Urban
Ole Anthon Urban
Facebook Anmeldelser
Læs mere
Super god service fra første opringning, rigtig god opfølgning og super service. Man kan altid få fat i dem og de er utrolig hjælpsomme. 5+ stjerner herfra
Michael Hansen
Michael Hansen
Trustpilot
Læs mere
helt igennem et godt sted at handle både på grund af en god pris og god hjælp med at finde rundt i hvad man har brug for så stor tak herfra
 Lars Sørensen
Lars Sørensen
Facebook Anmeldelser
Læs mere
5 xxxxl stjerner herfra. Super god service fra første kontakt til afhentning af varer.. Alt i alt en super go oplevelse at handle med dem
Tidligere
Næste

Ofte stillede spørgsmål

Klik på et spørgsmål herunder og se vores svar.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten! Vi har skåret 3. parts omkostningerne væk, så du får de bedste priser. Se herunder nogle af grundende til, vi kan tilbyde nogle af markedets bedste priser.

  1. Vi har skåret mellemledet fra og forhandler produkterne direkte fra producenterne.
  2. Vi har egne kranbiler til at levere vores produkter. Dermed har vi ikke nogle 3. parts omkostninger på fragt.
  3. Vi køber store partier lagervarer hjem ad gangen, så vi kan få nogle bedre priser.

Dripstop dug er en antikondens dug. Den kan bruges ved uisolerede byggerier, som fx garager og carporte. Dripstop dugen må IKKE anvendes, hvis det er et isoleret byggeri. Se mere om vores dripstop dug her

Alle vores produkter med 20 og 40 års garanti er af højeste kvalitet. Så uanset hvilken kvalitet du vælger, er du sikret et stærkt produkt.

Forskellen på de to garantier er hovedsageligt tykkelsen af pladen og en kraftigere belægning.

Selvfølgelig! Vi kan klare de fleste bukkeopgaver i tyndpladestål. 

Restpartier/2. sortering er de første og sidste plader fra en produktion af profiler, der er kørt af 1. sorterings materiale. Derfor tilbyder vi helt op til 20 års garanti på produktet. Vi supplerer listen en gang om ugen. Der kan forekomme små kosmetiske fejl.

 

Kosmetiske fejl er kun små mærker og ridser UDEN, at det har brudt belægningen. Det vil sige pladen i sig selv fejler ingenting. Det er kun synsmæssigt, der kan forkomme et par plader, som har små fejl.

 

Vi har hørt fra flere af vores kunder, at det typisk kun er enkelte plader ud af hele pakker fra vores restpartier, som rent faktisk har små kosmetiske fejl

I vores stålpladeprogram har vi “ønsket mål” og “lagervare”.

  •  Lagervare er plader, vi altid har på lager i standardlængder med en halv meters spring imellem. De er klar til afhentning eller hurtig levering. Vi køber store partier hjem ad gangen og kan derfor tilbyde supergode priser.
  • Ønsket mål er plader, du kan bestille på præcis det mål, du ønsker. Så slipper du for selv at skære pladen til.

Der findes mange forskellige måder at tilskære dine stålplader på. Det vigtigste er, at der IKKE må opstå “ildhav” (som er de gnister der opstår ved f.eks. vinkelsliber)

Derfor må du IKKE anvende skæreredskaber som vinkelsliber. 

Værktøj som kan anvendes er f.eks. dyksav eller stiksav med metal klinge, pladenippler, o.l. Det er dog vigtigt, at du hele tiden er opmærksom på skærehastigheden.

Se mere i vores monteringsvejledninger om hvordan du tilskærer pladen.

Bare rolig. Det sker tit, at der skal tilføjes noget mere på en orde, og vi har også en løsning på dette. 

Den nemmeste måde at tilføje til din ordre er følgende:

  1. Du tilføjer de varer til kurven, som mangler.
  2. Derefter går du til betaling. Under levering vælger du afhentning. 
  3. På betalingsiden finder du et felt, der hedder “bemærkninger til ordre”. Her skriver du “vedlægges ordre” efterfulgt af ordre nummer fra tidligere ordre.

OBS! Ovenstående er forbeholdt, at din levering ikke er blevet pakket endnu eller er på vej ud til levering! Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Fandt du ikke det, du søgte? Tøv ikke med at kontakte os!

Sådan husker du det hele!

Det kan være svært at huske det hele når man står med et byggeprojekt. Derfor har vi gjort det nemt for dig! Herunder kan du se bygning med de typiske ting du kunne få brug for. Så bare klik på pilen ud for hvert enkelt element på billedet herunder.

Mangler du noget der ikke er på billedet ovenover? Billedet udgør kun typiske varer så vi har sikkert det du mangler. Kontakt os og hør mere

Du er kun 9800,- dkk fra at opnå gratis levering

Du er kun 9800,- dkk fra at opnå gratis levering