Fugleklodser til tætning i enderne af stålprofilerne

 • Klassik Teglsten/Klassik Variant lille top

  Teglstens & variant fugleklodsen med lille top bruges under pladen til at slutte tæt for fy-sne og fugle, bruges f.eks. i bunden af pladen hvor den slutter tæt i enden, imellem pladen og bygningen.

  23.55 kr. inkl. moms Klik og se mere
 • klassik Teglsten/klassik Variant stor top

  teglstens og variant fugleklodsen med stor top bruges oven på pladen til at slutte tæt for fy-sne og fugle, bruges f.eks. imellem pladen og tagrygningen.

  23.55 kr. inkl. moms Klik og se mere
 • TP 18 Fugleklodser lille top

  TP18 fugleklodsen med lille top bruges under pladen til at slutte tæt for fy-sne og fugle, bruges f.eks. i bunden af pladen hvor den slutter tæt i enden, imellem pladen og bygningen.

  16.50 kr. inkl. moms Klik og se mere
 • TP 18 Fugleklodser stor top

  TP18 fugleklodsen med stor top bruges oven på pladen til at slutte tæt for fy-sne og fugle, bruges f.eks. imellem pladen og tagrygningen.

  20.65 kr. inkl. moms Klik og se mere
 • TP 20 Fugleklodser

  TP20 fugleklodsen er ens i toppen og i bunden, så den kan bruge oven på stålpladen, men også under. Bruges til at slutte tæt i enderne for f.eks. fy-sne og fugle.

  20.65 kr. inkl. moms Klik og se mere
 • TP 35 Fugleklodser lille top

  TP35 fugleklodsen med lille top bruges under pladen til at slutte tæt for fy-sne og fugle, bruges f.eks. i bunden af pladen hvor den slutter tæt i enden, imellem pladen og bygningen.

  18.60 kr. inkl. moms Klik og se mere
 • TP 35 Fugleklodser stor top

  TP35 fugleklodsen med stor top bruges oven på pladen til at slutte tæt for fy-sne og fugle, bruges f.eks. imellem pladen og tagrygningen.

  23.50 kr. inkl. moms Klik og se mere